tisdag 25 januari 2011

Bugga mera

Hej

Nu har buggkursen dragit igång igen. Det är så grymt roligt. Man lär sig dansa, man har kul och man träffar nya människor samtidigt som man motionerar. Kan det bli bättre eller?
Vi dansar på Stala Bygdegård på orust och har med Andreas góa faster Ulla-Britt.

Idag ska jag simma med Ulla-Britt oxå och sen far jag hem och äter lax samt ser Handbollen med svåger Patrik, svärfar Ingemar och maken Andreas. Go SWEDEN!
Förhoppningsvis, eller rättare sagt helt säkert så sover Ludwig då.

Igår fick jag åka hem tidigare, för att han sovit så dåligt på söndagen, då han var med på buggen, så han var helt uppe i varv på buggen. Ännu en gång har A försovit sig, hjälper inte till, somnar på kvällen, tidigt, så att han inte kan sova när han behöver, men på morgonen går det bra!

Jaja, man ska inte gnälla!
kram Therese

torsdag 20 januari 2011

Problem på morgonen

Hej igen!
Nu är jag verkligen aktiv här!
Lite kul att skriva av sig! Blir lite mindre frustrerad efteråt.

Ännu en morgon har jag fått stressa till tåget, jag fick t.o.m köra en station till, då jag inte hittade någon parkeringsplats.

Det stora problemet ligger i de nya morgonrutinerna. Jag lämnar nämligen Ludwig på dagis läs förskolan nu och sen måste jag hinna skrapa rutorna(tar 10 min) och det tar en sån tid, 10 minuter hit och dit blir mycket tid på morgonen.

Tänk om man fått mer hjälp! Är det någon som känner igen sig. Man är ju två i familjen.
Men han backade iaf ut bilen och bad om ursäkt!

kram kram

onsdag 19 januari 2011

Vad vore livet utan barn

Hej igen!

Hemma har jag en 4,5-åring med mycket energi och mycket nyfikenhet.
Det är oftast helt underbart, men ibland känner man sig som en dålig mamma.
Man kommer hem först 17.30, då måste man laga mat, han hamnar framför tv:n, sen äter vi och sen går han och lägger sig, och i bästa fall hinner vi iaf med en saga.

Men förra terminen var han iaf hemma mycket. Precis när vi hade flyttat till huset, och hans närmaste vänner var långt borta. Han var så frustrerad, hade svårt att leka själv och gick emellanåt pappa Andreas på nerverna, när han inte kunde leka själv. Nu är han ist 50 h på dagis, då vi badå jobbar en bit bort, åt olika håll och behöver jobba heltid.

Jaja, man ska väl bara vara nöjd med att han trivs och att det fungerar, ett annat år blir det annorlunda!

Han är en fantastisk kille och på helgerna får vi ge honom mer tid, inte sant!

kram

måndag 17 januari 2011

mitt nya jobb

Nytt år- 2011
Nytt jobb- Fridaskolan i Uddevalla
Nytt Liv- hoppas kan man ju iaf;-D

Jag nu är det ett nytt år, vi har haft ett underbart jullov.
Den bästa julafton någonsin, 17 galna människor hemma hos oss. Därefter ett härligt nyår i Sälen med Andreas kusin med familj och Andreas bror med familj!

Jag jobbar sedan 6 månader tillbaka på ett nytt jobb. På en friskola i Uddevalla. Jag åker varje morgon kommunalt med Västtågen och arbetar med fantastiska människor med samma glöd för läraryrket som jag och härliga elever och utmaningar varje dag!

Nu hoppas vi bara att detta året blir bättre på alla sätt!

Puss och kram